13 fotbollsspelare som avled under en fotbollsmatch

Miklós Fehér som var en Ungersk fotbollsspelare avled på grund av en Hjärtinfarkt under en Portugisisk ligamatch med sitt lag SL Benfica mot Vitória Guimarães. Född 20 juli 1979 – död 25 januari 2004.

Emanuel Ortega var en Argentinsk fotbolls spelare som vid 21 års ålder under match blev inknuffad i en stensarg knappt en meter från sidlinjen och avled på grund av en allvarlig huvudskada. Han spelade för San Martín de Burzaco i Argentinska femte divisionen.

Endurance Idahor 25 år gammal föll ihop på planen under en Sudanesisk ligamatch på grund av en hjärtattack inför chockade lagkamrater och cirka 30 000 åskådare.

Hocine Gacemi var en fotbollsspelare från Algerien som under en match i Frankrike precis efter att han hade gjort mål nickade in i en försvarare och föll medvetslös ner till marken, han avled senare på grund av sina skador.

Fotbollsspelaren Akli Fairuz dog efter en fruktansvärd kollision där motståndarlagets målvakt hoppade in med dobbarna i spelarens mage vilket gjorde att han avled på grund av läckage i sin blåsa.

Under en bortamatch mot Pescara den 14 april 2012 drabbades Piermario Morosini av en plötslig hjärtattack när cirka trettio minuter var spelade, matchen avbröts och Piermario Morosini fördes till sjukhus men hans liv gick inte att rädda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *