Fotbolls-EM 2021 spelas troligtvis enbart i England

Tidigare idag slÀppte sportjournalisten och beIN Sports korrespondenten Tancredi Palmeri en stor bomb. Fotbolls-EM 2021 kommer enbart att spelas i England och inte i de tolv stÀder som tidigare vart tÀnkt att dela pÄ mÀsterskapet.

UEFA hade detta inför detta mÀsterskapet planerat att bryta en lÄng tradition genom att spela fotbolls-EM i flera olika lÀnder runtom Europa. Men som det ser ut nu sÄ blir det alltsÄ enbart i England som mÀsterskapet kommer att spelas. Tidigare var det planerat att England bÄde skulle fÄ arrangera semifinalen och finalen pÄ Wembley, men nu ser det ut som att de fÄr hela mÀsterskapet.

Reaktionerna frÄn övriga nationer har Ànnu inte kommit men troligtvis blir det en massiv besvikelse frÄn fans runtom Europa.
FrÄgan övriga nationer mÄste stÀlla sig Àr om fotbolls-EM 2021 (Tidigare 2020) ska skjutas upp ytterligare ett Är eller kanske Àr det dags att bara lÄta det spelas klart? Med ytterligare en vÄg av Coronaviruset sÄ verkar det omöjligt och extremt onödigt att spela mÀsterskapet i flera olika nationer pÄ grund av smittorisken.

Hur troligt Àr det att Fotbolls-EM 2021 spelas i England?

Hur mycket sanning som ligger i den hÀr tweeten ÄterstÄ att se, att nÄgra stora medier har snappat upp det stÄr klart.
Tidigare i veckan kunde vi dock lÀsa att UEFA fortfarande var instÀllda pÄ att spela mÀsterskapet i de tolv stÀder som tidigare var planerat, men kanske har de senaste dagarna Àndrat sin Äsikt kring det.

Beslutet vÀntas komma i mitten av April, hela fotbolls Europa hÄller just nu andan i vÀntan pÄ detta beslutet.
Kanske fÄr iden om ett Fotbolls-EM i flera olika Europeiska stÀder skjutas pÄ framtiden?

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *