Poya: Låt dom reda ut sitt sedan kan jag prata när kontraktet är löst

I Studio Allsvenskan intervju med Anel Avdic så pratas det en helt del om IFK Göteborgs säsong och Poyas tid i klubben, att Anel tycker det är fel att IFK Göteborg sparkade Poya är inget han håller hemligt. Men något som vi tyckte var intressant i denna intervjun är det korta telefonsamtal som journalisten har haft med före detta IFK tränaren för cirka en och en halv månad sedan, kanske precis efter han fått sin tränarroll med IFK avslutad.

Anel försökte få till en intervju via telefon men Poya sa att han inte ville interjuvas av den enkla anledningen att han inte ville bidra mer till Blåvitts situation och att de redan har det tillräckligt tufft i tabellen. Det som dock är det intressanta i det här är att han också ska ha sagt, låt dom reda ut sitt sedan kan jag prata.

Att IFK:s styrande var splittrade i frågan om Poyas avgång är ingen nyhet, flera personer och intressenter verkar ha haft ett finger med i spelet och Kennet Anderssons avgång strax efter beslutet talar för att sportchefer, styrelse och sponsorer inte var eniga.

Frågan vi alla ställer oss är vad är det för smaskigt Poya har att dela som vi inte redan vet? Att saker kring Poya ska ha florerat i supporter kretsar veckor innan hans avgång är något vi har fått kännedom men som vi valt att avvakta med tills vi har mer kött på benen. Kanske kan Poya ge oss en del svar kring sista tiden i klubben och även frågorna kring han och rådgivare/agent Blash Hosseini samarbete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *